LEES HIER MEER OVER

Welke hoogwerker zet ik in?

Bel ons

Direct contact

Welke hoogwerker zet ik in?

Hoogwerker inzetten! Welke hoogwerker heb ik dan nodig?

Wanneer een hoogte onbereikbaar lijkt voor de werkzaamheden die u moet verrichten, belt u een partij die u de gewenste hoogwerker aanbiedt, zodat u de werkzaamheden voort kan zetten. Maar hoe weet u of die hoogwerker voldoet aan de eisen die u stelt en of deze hoogwerker ook echt geschikt is voor de werkzaamheden die u veilig en efficiënt op hoogte wilt verrichten. Is een schaarhoogwerker passend? of heb ik een knik telescoophoogwerker nodig? De ondergrond is wel erg onverschillig, kom ik dan wel bij het gewenste renovatievlak? Welke hoogwerker zet ik in?

Veel vragen die u zult stellen bij de huur van een hoogwerker. Door de jarenlange ervaring op het gebied van verhuur van hoogwerkers, in diverse branches, beschikken onze enthousiaste en vakbekwame medewerkers over de nodige kennis voor de inzet van hoogwerkers. Met deze kennis willen wij u graag op “hoogte” van dienst zijn.

Bij moeilijk te bereiken plaatsen voorziet Access Equipment B.V. u graag van deskundig advies waardoor de juiste hoogwerker geadviseerd kan worden. Wanneer u op 1 dag op verschillende plaatsen een inspectie moet verrichten, kunt u het beste een auto hoogwerker huren, u reist hier zelf in en dit is goedkoper en efficiënter dan een hoogwerker op een aanhanger die u mee neemt.

Binnen werken

Voor binnen werkzaamheden hebben wij andere banden onder onze hoogwerker, zodat de vloer geen schade ondervind en bij de diesel hoogwerkers brengen we voor binnen gebruik een roetfilter aan. Ook bezitten we groene hoogwerkers. Hybride hoogwerkers, milieu vriendelijk.

Ondergrond

Het werkterrein is erg belangrijk voor de keuze van een hoogwerker. Werkt u op een drassige ondergrond, ruw terrein of juist een gladde vloer? Is de ondergrond op alle punten gelijk?
Voor werkterrein met ruwe ondergrond hebben we diverse hoogwerkers met rups banden. Met een hefvermogen van 450 kg naar een werkhoogte van 41 meter huurt u onze telescoophoogwerker Diesel 43 meter, maar met een schaarhoogwerker diesel van 31 meter kunt u veilig naar 33 meter werkhoogte gaan met een hef vermogen van wel 800 kg. Er zijn veel verschillende hoogwerkers met ieder hun voordelen.

Welke hoogwerker zet ik in?