LEES HIER MEER OVER

Toppers in concert “Crazy Summer” 2015

Bel ons

Direct contact

Toppers in concert “Crazy Summer” 2015

Op zaterdag 23 mei 2015 werd het startschot gelost van de alweer elfde editie van wat inmiddels  ‘het grootste meezingfeest’ van het jaar word genoemd.
Het thema van dit jaar was de Crazy Summer edition met de bijbehorende dresscode: White With A Colorful Touch Of Summer.

Ook deze editie zou weer een waar spektakel worden , waarbij het trio ieder jaar voor een andere entree kiest, kwamen ze tijdens deze editie al zingend in een strandhut vanuit de nok van een bomvolle Amsterdam Arena naar beneden zakken, waarna de weg per bootje in een heuse rivier naar de bühne werd vervolgd. Het podium en alle toeters en bellen daaromheen leek weggeplukt uit exotische oorden, compleet met strandjes, aanlegsteigers, ligstoelen en palmbomen.

Na de grand opening van de Toppers in korte broek voltrok zich een flitsende show , vol gelikte lichteffecten en prima geluid en met een welhaast oneindige reeks zomer hits uit alle windstreken, hadden Jeroen van der Boom, Rene Froger en Gerard Joling ook dit jaar weer een reeks gastartiesten uitgenodigd , waaronder bijvoorbeeld Willeke Alberti, de Vlaamse broertjes Kris en Koen Wauters (Clouseau), Dré en Roxeanne Hazes, Barry Hay (Golden Earring), Danny de Munk, Edsilia Rombley, David Bisbal  (Jij bent zo / Silencio ), The Gents en als internationale swing act de legendarische Amerikaanse discogroep Village People om acte de préséance te geven op hun liedjesfestijn. Om de interactie met en van het publiek nog meer te vergroten was er ook een heuse Kiss Cam, waar geliefden, vrienden, bekenden of niet bekenden elkaar konden zien kussen op de mega screens in de Amsterdam Arena. Ook in deze editie was er dus niets te bont voor de Toppers.

Access Equipment was ook dit jaar weer zeer vereerd om voor dit mega spektakel enkele JLG1350’s (43 meter telescopen) te mogen leveren voor de op en de afbouw.

Toppers in concert “Crazy Summer” 2015