LEES HIER MEER OVER

Timelapse opbouw concert

Bel ons

Direct contact

Timelapse opbouw concert

Wij hebben het geluk, dat onze hoogwerkers een lege ruimte binnen komen en tijdelijk vertrekken wanneer het resultaat gerealiseerd is. Ahoy Rotterdam heeft een timelapse opbouw concert geAboutmaakt met de opbouw en afbouw van een aantal evenementen. Met trots tonen wij jullie deze dan ook.

De opbouw van een concert is een enorme klus met een prachtig positief resultaat. Gedreven vakkundige evenementen organisatoren, sturen diverse teams aan die vooraf precies weten wat waar moet komen. Zowel eigen personeel als ingehuurd of mee gevlogen podiumbouwers gaan aan de slag. Licht en geluid wordt veilig op hoogte gemonteerd binnen de gestelde gereserveerde tijd. De hoogwerkers van Access Equipment worden regelmatig ingezet voor evenementen, waarbij gewerkt wordt op “hoog niveau”. Opbouw van concerten in de Amsterdam Arena, zoals Rihanna op 17 juni aanstaande, de toppers in concert afgelopen mei, maar ook de opbouw van onder andere Noth Sea Jazz en vrienden van Amstel in de Rotterdam Ahoy,  concerten als AC/DC in de Gelredome en de EO jongerendag. En uiteraard het Phillips stadion in Eindhoven met het jaarlijkse groots evenement van Guus Meeuwis.

Een timelapse van de opbouw van dit soort evenementen laat zien hoe de zaal van leeg volstroomt tot een prachtige toonzaal gevuld met feesten de mensen. Wij laten u daarom graag dit filmpje zien, gemaakt door Ahoy Rotterdam, waarin ze diverse evenementen opbouw tonen. Ook de hoogwerkers van Access Equipment helpen mee aan de opbouw van dit soort grote

Timelapse opbouw concert