LEES HIER MEER OVER

Terugblik

Bel ons

Direct contact

Terugblik

Het festival seizoen is nog in volle gang, onze hoogwerkers rijden af en aan.Toch blikken we even terug naar Groots met een zachte G.

Guus Meeuwis heeft weer een mooi feest gemaakt. In het Phillips stadion te Eindhoven feesten er per concert een 34.000 bezoekers, ze zorgde dat het dak er af ging. Van deze concert reeks heeft de organisatie een prachtige after movie gemaakt, welke wij jullie graag tonen. Vooral de opbouw spreekt ons natuurlijk erg aan… Terugblik

In samenwerking met Sightline productions worden de hoogwerkers van Access Equipment ingezet bij evenementen bouw en podiumbouw voor bijvoorbeeld stadionconcerten als Guus Meeuwis, maar ook diverse festivals andere productie denk aan koningsdag 538 op het Chasse plein in Breda. Met de inzet van ons materiaal brengen we iedereen graag naar het hoogste niveau. Efficiënt werken bij de op en afbouw van elk event gat samen Hoogwerkers van Access Equipment.

Een groot of klein event organiseren? Neem dan zeker eens contact op met Access Equipment, de hoogwerker verhuurder de specialist en meer. Your event parner!

Terugblik