LEES HIER MEER OVER

Vrienden van Amstel zingen hun Helden Groningen en Alkmaar

Vrienden van Amstel zingen hun Helden Groningen en Alkmaar

Tijdens ‘De Vrienden van Amstel Zingen Hun Helden’ (voormalig De Helden van Amstel LIVE!) kruipen verschillende Nederlandse artiesten in de huid van hun Helden en nemen ze ons mee op een muzikale tijd reis langs hun inspiratiebronnen.

Tijdens de drie uur durende liveshow brengen artiesten als  VanVelzen, Nick & Simon, Trijntje Oosterhuis, Waylon, Nielson en Xander de Buisonjé de muziek van hun Helden ten gehore! Helaas had Ilse de Lange afgezegd voor de editie in Groningen.

Na 3 succesvolle jaren is het evenement gegroeid tot een volwaardige kleine broer van De Vrienden van Amstel LIVE!. Het rondreizende ‘De Vrienden van Amstel Zingen Hun Helden’ is inmiddels een vaste waarde in de evenementenagenda’s van Alkmaar en Groningen.

In beide steden vindt na 3 jaar van uitverkochte edities in een enorme festivaltent, komend jaar een volledig vernieuwd evenement plaats. Daarbij zijn meer en nieuwe artiesten te zien, in een aangepast decor op een outdoor terrein tegen nog aantrekkelijkere toegangsprijzen!

Access Equipment levert een 23 meter telescoop voor de opbouw van dit inmiddels bijzondere outdoor event.

24/7 service en onderhoud

Gratis en vrijblijvend technisch advies

Eigen transport

Projectondersteuning

Wij verhuren hoogwerkers in uw regio

Ons hoofdkantoor vindt u in Zevenbergen. Maar via de locaties van VVB Husan en Sikkens Zuid oost huurt u ook onze hoogwerkers. Diverse locaties, zoals in Bergen op Zoom, Roosendaal, Breda, Raamsdonksveer, Tilburg, ‘s-Hertogenbosch, Heerlen (Sikkens zuid-oost) Helmond, Eindhoven, Roermond, Venlo, Echt, Sittard en Maastricht huurt u, uw hoogwerker van Access Equipment B.V.

Nieuws en updates

Maximale windkracht
Zonnepanelen
Vrienden van Amstel zingen hun Helden Groningen en Alkmaar