LEES HIER MEER OVER

Vermaas schilderwerken

Vermaas schilderwerken

Schildersproject Philip Vermaas Schilderwerken. Vermaas schilderwerken huurde hun knikarm hoogwerker voor diverse schildersprojecten, via de vestiging VVB Husan in Bergen op zoom Mooie close up in actie van Vermaas Schilderwerken. Goed te zien dat er veilig gewerkt wordt op hoogte. Ook daar kunnen wij bij helpen. Volg een IPAF cursus via Access Equipment.

Het voordeel van deze knik armhoogwerker, ook wel kniktelescoop of knik telescoophoogwerker genoemd, is dat het contragewicht binnen de wielbasis blijft.

Tevens heeft onze knikarmhoogwerker de mogelijkheid dicht bij het werk te komen en vervolgens ergens over heen te knikken. De naam zegt het al knikarm. Toepasbaar voor onder meer schilderswerkzaamheden op hoogte. Totaal onderhoud op hoogte. Bouwwerkzaamheden zowel binnen als buiten. Snoeien van bomen en het opbouwen van evenementen. Access Equipment B.V. beschikt over diesel, elektrisch en Rups knik telescoophoogwerkers.
Deze laatste is vooral toepasbaar bij drassige ondergrond. Het bereik van de telescoop kan tot wel 40 meter.

24/7 service en onderhoud

Gratis en vrijblijvend technisch advies

Eigen transport

Projectondersteuning

Wij verhuren hoogwerkers in uw regio

Ons hoofdkantoor vindt u in Zevenbergen. Maar via de locaties van VVB Husan en Sikkens Zuid oost huurt u ook onze hoogwerkers. Diverse locaties, zoals in Bergen op Zoom, Roosendaal, Breda, Raamsdonksveer, Tilburg, ‘s-Hertogenbosch, Heerlen (Sikkens zuid-oost) Helmond, Eindhoven, Roermond, Venlo, Echt, Sittard en Maastricht huurt u, uw hoogwerker van Access Equipment B.V.

Nieuws en updates

Maximale windkracht
Zonnepanelen
Vermaas schilderwerken