LEES HIER MEER OVER

Veilig werken met hoogwerker

Veilig werken met hoogwerker

Steeds meer studenten werken met hoogwerkers. Opbouwen van decors of het inhangen van licht, het verven op hoogte of het monteren van elektriciteit. Veilig werken met hoogwerker is erg belangrijk. De IPAF hoogwerker opleiding van Access Equipment sluit aan bij alle veiligheidsnormen die nodig zijn voor het efficiënt en veilig werken met een hoogwerker.

Onlangs heeft Access Equipment haar IPAF hoogwerker training gegeven op locatie van het Zoomvliet college te Bergen op zoom. Tweedejaars studenten van Podium- en evenemententechniek hebben zelf gekozen de IPAF hoogwerker cursus te volgen voor werken op hoogniveau. Steeds meer bedrijven stellen het verplicht en dan is het als student erg prettig deze opleiding al op zak te hebben. Deze cursisten kunnen tijdens hun sollicitatie aantonen dat ze veilig werken met een hoogwerker beheersen. Tijdens deze cursus leert men hoe je veilig maar ook efficiënt met diverse hoogwerkers moet omgaan.  Deze studenten kunnen in het vervolg de kennis toepassen en weten hoe ze verantwoord  te werk gaan met een hoogwerker. Met dit certificaat hebben ze zeker weten straks een behoorlijke streep voor op de arbeidsmarkt!

De IPAF-certificering is nu nog niet verplicht in Nederland, maar steeds meer bedrijven stellen deze wel als eis aan hun werknemers. Ben voorbereid, wees veilig en werk efficiënt. Veilig werken met hoogwerker: vraag naar de mogelijkheden voor een IPAF hoogwerker opleiding, bij u op locatie of op een van onze vestigingen.

24/7 service en onderhoud

Gratis en vrijblijvend technisch advies

Eigen transport

Projectondersteuning

Wij verhuren hoogwerkers in uw regio

Ons hoofdkantoor vindt u in Zevenbergen. Maar via de locaties van VVB Husan en Sikkens Zuid oost huurt u ook onze hoogwerkers. Diverse locaties, zoals in Bergen op Zoom, Roosendaal, Breda, Raamsdonksveer, Tilburg, ‘s-Hertogenbosch, Heerlen (Sikkens zuid-oost) Helmond, Eindhoven, Roermond, Venlo, Echt, Sittard en Maastricht huurt u, uw hoogwerker van Access Equipment B.V.

Nieuws en updates

Maximale windkracht
Zonnepanelen
Veilig werken met hoogwerker