LEES HIER MEER OVER

Toppers ‘The 1001 night edition’ 2013

Toppers ‘The 1001 night edition’ 2013

Op vrijdag 24, zaterdag en zondag 26 mei 2013 is het dan zover. Dan zal de negende editie van ‘Het Grootste en Gezelligste Meezingfeest van het Jaar’ plaatsvinden, ook ditmaal weer in de Amsterdam Arena. Voor het negende jaar op rij meezingen en swingen op de allergrootste Meezinghits uit heden en verleden.
Het succes van Toppers in Concert blijft onverminderd voortduren. Ook dit jaar tijdens de 1001 nacht editie van dit jaar, zullen duizenden fans de Arena aandoen.

De beleving rond het evenement, de ongekende saamhorigheid en met elkaar al die grote hits luidkeels meezingen blijft bijzonder. Niet voor niets is Toppers in Concert niet meer weg te denken uit de agenda van vele trouwe bezoekers en al jaren het meest succesvolle muziekevenement van ons land.

Het beloofd een magische zwoele nacht te worden in een sprookjesachtig decor. Naast de drie
Toppers René Froger, Gerard Joling en Jeroen van der Boom, zullen tijdens deze editie de Vengaboys, de Amerikaanse R&B, disco en soulgroep TAVARES, top cabaretier Najib  Amhali, Jan Smit en de 3J ‘S het ‘Grootste & Gezelligste Meezingfeest van Nederland’ mee komen vieren.

Access Equipment BV levert aan dit super gezellige meezing festijn een aantal JLG1350SJP’s (43mtr Telescoop) en elektrische schaarhoogwerkers.

Klik op onderstaande link om te zien hoe één van onze hoogwerkers de ArenA binnenkomt tijdens een van de Toppers concerten om een beeldscherm te repareren.

4de Topper wordt verwelkomt in de Arena

24/7 service en onderhoud

Gratis en vrijblijvend technisch advies

Eigen transport

Projectondersteuning

Wij verhuren hoogwerkers in uw regio

Ons hoofdkantoor vindt u in Zevenbergen. Maar via de locaties van VVB Husan en Sikkens Zuid oost huurt u ook onze hoogwerkers. Diverse locaties, zoals in Bergen op Zoom, Roosendaal, Breda, Raamsdonksveer, Tilburg, ‘s-Hertogenbosch, Heerlen (Sikkens zuid-oost) Helmond, Eindhoven, Roermond, Venlo, Echt, Sittard en Maastricht huurt u, uw hoogwerker van Access Equipment B.V.

Nieuws en updates

Maximale windkracht
Zonnepanelen
Toppers ‘The 1001 night edition’ 2013