LEES HIER MEER OVER

Toppers in concert “Royal night of disco” 2016

Toppers in concert “Royal night of disco” 2016

Ieder jaar weer komt er een verklede menigte naar de Arena in Amsterdam voor het meezingspektakel van het jaar. De toppers in concert. Dit jaar met het thema “Royal Night of Disco” was het een wederom een feest met veel glitters en gezelligheid.

Voor de opbouw van het concert worden de hoogwerkers van Access Equipment ingezet, zodat de toppers Jeroen, Gerard en René over de top hun feest kunnen vieren met een prachtig podium en aankleding van de Arena op “hoog niveau”. Traditiegetrouw kregen de toppers naast de meezing hulp van het uitgedoste disco publiek ook een aantal (inter) nationale gastoptredens. De Dolly Dots, Glennis Grace, 2 brothers on the 4th floor en Rick Astley. Ook werd direct ingespeeld op de overwinning van Max Verstappen die dag. Bekijk het gevonden You tube filmpje hier.  Het grootste en gezelligste meezingspektakel van het jaar was weer een enorm succes en kondigde ook aan een “Christmas party of the year” te organiseren in 2016, dit keer verhuizen ze van de Amsterdam Arena naar Ahoy Rotterdam. Bestel uw kaarten veilig en vertrouwd via de officiële website van de toppers, volg de link naar Ticketpoint.

De opbouw en afbouw door middel van de Hoogwerkers van Access Equipment voor de Toppers in concert in de Arena is succesvol verlopen. De juiste werkhoogte is bereikt met onder andere onze schaarhoogwerker 33 meter,telescoophoogwerker 43 meter en knik-telescoophoogwerker 40 meter Onderschat de opbouw van dit enorme podium niet. Dit concert is niet alleen tijdens de uitvoering over de top, ook het decor, entourage, licht, geluid, hulp beveiliging en vakkundige staf is over de top. Zodat de opening van de drie heren in de Disco bal een groot succes is op hoog niveau. Lees ook de opbouw verhalen en timelaps van toppers in concert 2015, 2014, 2013,

24/7 service en onderhoud

Gratis en vrijblijvend technisch advies

Eigen transport

Projectondersteuning

Wij verhuren hoogwerkers in uw regio

Ons hoofdkantoor vindt u in Zevenbergen. Maar via de locaties van VVB Husan en Sikkens Zuid oost huurt u ook onze hoogwerkers. Diverse locaties, zoals in Bergen op Zoom, Roosendaal, Breda, Raamsdonksveer, Tilburg, ‘s-Hertogenbosch, Heerlen (Sikkens zuid-oost) Helmond, Eindhoven, Roermond, Venlo, Echt, Sittard en Maastricht huurt u, uw hoogwerker van Access Equipment B.V.

Nieuws en updates

Maximale windkracht
Zonnepanelen
Toppers in concert “Royal night of disco” 2016