LEES HIER MEER OVER

Topgear live 2013

Topgear live 2013

 ’s Werelds grootste automotive theatershow kwam afgelopen weekend naar de Ziggo Dome Amsterdam en het Sportpaleis in Antwerpen, waar het populaire BBC tv-programma is getransformeerd in een inferno van brandende auto’s, spectaculaire stunts en een parade van mooie auto’s.

De legendarische TV show hosts Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May nemen hun welbekende humor mee naar dit unieke evenement.

Het publiek staat een geheel nieuwe invulling van de show te wachten in vergelijking met de show in 2010. Wat natuurlijk wel terugkomt zijn de spectaculaire stunts, de parade van super wagens, de absurde gemodificeerde auto’s en natuurlijk de beroemde Top Gear autocoureur The Stig!

Access Equipment leverde aan dit evenement op beide locaties een 28 meter telescoop.

24/7 service en onderhoud

Gratis en vrijblijvend technisch advies

Eigen transport

Projectondersteuning

Wij verhuren hoogwerkers in uw regio

Ons hoofdkantoor vindt u in Zevenbergen. Maar via de locaties van VVB Husan en Sikkens Zuid oost huurt u ook onze hoogwerkers. Diverse locaties, zoals in Bergen op Zoom, Roosendaal, Breda, Raamsdonksveer, Tilburg, ‘s-Hertogenbosch, Heerlen (Sikkens zuid-oost) Helmond, Eindhoven, Roermond, Venlo, Echt, Sittard en Maastricht huurt u, uw hoogwerker van Access Equipment B.V.

Nieuws en updates

Maximale windkracht
Zonnepanelen
Topgear live 2013