LEES HIER MEER OVER

Toneelstuk Anne Frank 2014

Toneelstuk Anne Frank 2014

Amsterdam is binnenkort weer een nieuw theater rijker. Vanaf april 2014 is Theater Amsterdam gereed in de Houthavens, dit is de nieuwe woonwijk in wording in Amsterdam-West.  De eerste voorstelling is ANNE, over het leven van Anne Frank.

Het idee voor de voorstelling komt van het Anne Frank Fonds in Bazel, maar het theater wordt gebouwd en gefinancierd door Imagine Nation, het productiebedrijf van Robin de Levita en Kees Abrahams, ook medeproducent van de musical hit Soldaat van Oranje.

Het theater in de Houthavens komt aan de Danzigerkade met uitzicht over het IJ. Het is de bedoeling dat in de toekomst ook boten met bezoekers kunnen aanmeren.
Het theater, wat speciaal voor de voorstelling ANNE wordt gebouwd, zal na het einde van deze productie wel gewoon blijven staan. In april 2014 opent het theater dus haar deuren met de première van ANNE.
Net als voor Soldaat van Oranje zal ook ANNE een speciaal ontwikkeld decor krijgen dat bestaat uit grote draaischijven.

Na de levering van hoogwerkers en ander materieel aan de productie Soldaat van Oranje, zijn wij zeer verheugd om ook voor de productie ANNE met een aantal verschillende type hoogwerkers in het nieuwe te bouwen theater aan het IJ van de partij te zijn.

24/7 service en onderhoud

Gratis en vrijblijvend technisch advies

Eigen transport

Projectondersteuning

Wij verhuren hoogwerkers in uw regio

Ons hoofdkantoor vindt u in Zevenbergen. Maar via de locaties van VVB Husan en Sikkens Zuid oost huurt u ook onze hoogwerkers. Diverse locaties, zoals in Bergen op Zoom, Roosendaal, Breda, Raamsdonksveer, Tilburg, ‘s-Hertogenbosch, Heerlen (Sikkens zuid-oost) Helmond, Eindhoven, Roermond, Venlo, Echt, Sittard en Maastricht huurt u, uw hoogwerker van Access Equipment B.V.

Nieuws en updates

Maximale windkracht
Zonnepanelen
Toneelstuk Anne Frank 2014