LEES HIER MEER OVER

Somers schildersbedrijf en totaalonderhoud

Somers schildersbedrijf en totaalonderhoud

Somers Schildersbedrijf & Totaalonderhoud bv is een erkend schilders- en onderhoudsbedrijf gevestigd in Tilburg. Ze zorgen dat gebouwen in prima conditie blijven en hierdoor hun waarde behouden. Een combinatie van vakwerk, deskundigheid en persoonlijk advies maakt Somers schilderwerken een betrouwbare partner. Diverse hoogwerkers worden ingezet bij Somers schildersbedrijf en totaalonderhoud. De opdracht verloopt via onze partner VVB Husan. Dit gaat altijd in goed overleg. AE verhuur zet de juiste hoogwerker in voor elke klus. Wij denken mee voor een efficiënte manier van werken.

Zo wordt de Telescoop en knikarm hoogwerker ingezet voor moeilijk te bereiken plekken op hoogte . De schaarhoogwerker wordt veelal ingezet voor schilderwerken op hoog niveau, waarbij men recht onder het werk kan staan.. De schaarhoogwerker heeft een groter platvorm en werkruimte, daarom is deze ideaal voor schilderwerken. Wij danken VVB Husan en Somers schildersbedrijf en totaalonderhoud voor het inzetten van onze hoogwerkers en het vertrouwen dat ze ons bij elke klus weer geven.

24/7 service en onderhoud

Gratis en vrijblijvend technisch advies

Eigen transport

Projectondersteuning

Wij verhuren hoogwerkers in uw regio

Ons hoofdkantoor vindt u in Zevenbergen. Maar via de locaties van VVB Husan en Sikkens Zuid oost huurt u ook onze hoogwerkers. Diverse locaties, zoals in Bergen op Zoom, Roosendaal, Breda, Raamsdonksveer, Tilburg, ‘s-Hertogenbosch, Heerlen (Sikkens zuid-oost) Helmond, Eindhoven, Roermond, Venlo, Echt, Sittard en Maastricht huurt u, uw hoogwerker van Access Equipment B.V.

Nieuws en updates

Maximale windkracht
Zonnepanelen
Somers schildersbedrijf en totaalonderhoud