LEES HIER MEER OVER

Schilderwerkzaamheden Breda

Schilderwerkzaamheden Breda

Afgelopen week heeft Access Equipment weer een aantal hoogwerkers geleverd voor schilderwerkzaamheden Breda door onder andere Otjens groep en Koster Totaalonderhoud.

Access Equipment werkt graag mee aan veilig schilderen op hoogte. Met een telescoophoogwerker en een Knikarmhoogwerker bereik je de gewenste hoogte voor alle schilderwerkzaamheden Breda.

Een knikarmhoogwerker, is een machine die vaak wordt ingezet als men beperkte ruimte’s heeft. Dit kan zowel binnen als buiten. Het voordeel van deze hoogwerker, ook wel kniktelescoop of knik telescoophoogwerker genoemd, is dat het contragewicht binnen de wielbasis blijft. Tevens heeft onze knikarmhoogwerker de mogelijkheid dicht bij het werk te komen en vervolgens ergens over heen te knikken, de naam zegt het al knikarm.

Meer weten over de mogelijkheden voor het huren van een Knikarm hoogwerken, kijk hier, of stuur een mail naar verhuur@accessequipment.nl

24/7 service en onderhoud

Gratis en vrijblijvend technisch advies

Eigen transport

Projectondersteuning

Wij verhuren hoogwerkers in uw regio

Ons hoofdkantoor vindt u in Zevenbergen. Maar via de locaties van VVB Husan en Sikkens Zuid oost huurt u ook onze hoogwerkers. Diverse locaties, zoals in Bergen op Zoom, Roosendaal, Breda, Raamsdonksveer, Tilburg, ‘s-Hertogenbosch, Heerlen (Sikkens zuid-oost) Helmond, Eindhoven, Roermond, Venlo, Echt, Sittard en Maastricht huurt u, uw hoogwerker van Access Equipment B.V.

Nieuws en updates

Maximale windkracht
Zonnepanelen
Schilderwerkzaamheden Breda