LEES HIER MEER OVER

Rihanna Anti World Tour 2016

Rihanna Anti World Tour 2016

17 juni aanstaande is het nog niet uitverkochte concert van Rihanna in de Amsterdam Arena, met haar Anti World Tour. Diverse hoogwerkers van Access Equipment helpen mee aan de opbouw van het podium.

De opbouw van het concert start op 3 juni aanstaande. Nadat het concert plaats heeft gevonden laten wij een aantal opbouw beelden zien van dit fantastische podium Anti World Tour. Voor die tijd, tonen wij , (in overleg) nog geen beelden van deze opbouw, zodat het verrassingseffect nog verbluffender zal zijn.

Reserveer nog snel de laatste kaarten via MOJO via Ticketmaster

Diverse hoogwerkers worden ingezet voor de opbouw van het concert van Rihanna. Wij wensen alle aanwezigen een fantastisch concert, maar zijn er van overtuigd dat dit, met de ervaren organisatie van Mojo en het team van Rihanna zeker wel goed zal komen.

24/7 service en onderhoud

Gratis en vrijblijvend technisch advies

Eigen transport

Projectondersteuning

Wij verhuren hoogwerkers in uw regio

Ons hoofdkantoor vindt u in Zevenbergen. Maar via de locaties van VVB Husan en Sikkens Zuid oost huurt u ook onze hoogwerkers. Diverse locaties, zoals in Bergen op Zoom, Roosendaal, Breda, Raamsdonksveer, Tilburg, ‘s-Hertogenbosch, Heerlen (Sikkens zuid-oost) Helmond, Eindhoven, Roermond, Venlo, Echt, Sittard en Maastricht huurt u, uw hoogwerker van Access Equipment B.V.

Nieuws en updates

Maximale windkracht
Zonnepanelen
Rihanna Anti World Tour 2016