LEES HIER MEER OVER

Realisatie uitkijk toren Beldert beach Zoelen

Realisatie uitkijk toren Beldert beach Zoelen

Vrijdag 27 september 2013 om 7:30 uur wordt er gestart met de bouw van de uitkijktoren bij Beldert Beach te Zoelen. Maandagmiddag 30 september 2013 moet hij er dan al staan!. In slechts 2 dagen is de Betuwe een landmark rijker! De totale afbouwtijd van de uitkijktoren is ongeveer een maand, waarop een officiële opening bij Beldert Beach te Zoelen gaat volgen!
Het geheel is in de contouren van het hoofdgebouw, waardoor alle lijnen vormgegeven zijn in dezelfde schuine hellingshoek! De toren wordt slechts in 2 dagen opgebouwd! Dit is mogelijk door een nieuwe ingenieuze bouwmethode met betonelementen die als een soort lego gestapeld worden.

Activiteiten

De wanden worden voorzien van klimgrepen en vanuit een platform wordt de langste ziplijn van Nederland gerealiseerd waarmee je over het water heen suist naar de overzijde van de plas! Deze activiteiten behoren tot de arrangementen van het park, maar de uitkijkpost op 20 meter hoogte is gratis te beklimmen.

Access Equipment

Access Equipment levert voor het plaatsen van de prefab beton kokers, en voor de uiteindelijke realisatie van de uitkijktoren 2  23 meter telescoop hoogwerkers.

Ook in het dagblad voor de bouw “CoBouw” is een artikel gewijd aan de bouw van de uitkijktoren in Zoelen

24/7 service en onderhoud

Gratis en vrijblijvend technisch advies

Eigen transport

Projectondersteuning

Wij verhuren hoogwerkers in uw regio

Ons hoofdkantoor vindt u in Zevenbergen. Maar via de locaties van VVB Husan en Sikkens Zuid oost huurt u ook onze hoogwerkers. Diverse locaties, zoals in Bergen op Zoom, Roosendaal, Breda, Raamsdonksveer, Tilburg, ‘s-Hertogenbosch, Heerlen (Sikkens zuid-oost) Helmond, Eindhoven, Roermond, Venlo, Echt, Sittard en Maastricht huurt u, uw hoogwerker van Access Equipment B.V.

Nieuws en updates

Maximale windkracht
Zonnepanelen
Realisatie uitkijk toren Beldert beach Zoelen