LEES HIER MEER OVER

Ramen blinderen op hoogte

Ramen blinderen op hoogte

Schellenbach Raamsdonkveer (familie bedrijf  met decoratie-, schilderswerken en reclame belettering) heeft de ramen op hoogte geblindeerd met folie, waardoor de zon en de warmte buiten blijft voor het bedrijf It’s me uit Raamsdonksveer (it’s me is een  bedrijvengroep die innovatieve techniek en distributie biedt aan industrie, machinebouw, modulebouw en industrieel installateurs)

Het is altijd mooi te zien dat organisaties dichtbij hun hulpmiddelen vinden. Access Equipment B.V. heeft haar hoofdvestiging in Raamsdonksveer maar is lokaal in Brabant en Limburg ook te vinden. Lokale ondernemingen kunnen hier veel voordeel uit halen.

Door de inzet van hoogwerkers zijn ook de bovenste ramen bereikbaar voor Schellenbach Raamsdonkveer. Bij het ramen blinderen is gekozen voor een telescoop hoogwerker.  Een telescoop hoogwerker, is een machine die met een uitschuifbare mast is uitgevoerd. Deze mast kan uitschuiven, op en af toppen en zwenken. De telescoop hoogwerker is al dan niet uitgevoerd met een JIB.  Een telescoop hoogwerker kan de hoogte bereiken van 43 meter.

24/7 service en onderhoud

Gratis en vrijblijvend technisch advies

Eigen transport

Projectondersteuning

Wij verhuren hoogwerkers in uw regio

Ons hoofdkantoor vindt u in Zevenbergen. Maar via de locaties van VVB Husan en Sikkens Zuid oost huurt u ook onze hoogwerkers. Diverse locaties, zoals in Bergen op Zoom, Roosendaal, Breda, Raamsdonksveer, Tilburg, ‘s-Hertogenbosch, Heerlen (Sikkens zuid-oost) Helmond, Eindhoven, Roermond, Venlo, Echt, Sittard en Maastricht huurt u, uw hoogwerker van Access Equipment B.V.

Nieuws en updates

Maximale windkracht
Zonnepanelen
Ramen blinderen op hoogte