LEES HIER MEER OVER

Nitro Circus live 2013

Nitro Circus live 2013

In december 2012 kwam Nitro Circus Live voor het eerst naar Nederland als onderdeel van hun eerste Europese tour in de geschiedenis van hun bestaan. Toen was het GelreDome compleet uitverkocht en was daarbij het best verkochte Nitro Circus Live evenement aller tijden.

Dit jaar zal Nitro Circus de Ziggo Dome en het Gelredome aandoen.

Nitro Circus Live is een spectaculair in scène gezet stuntspektakel en vond voor het eerst plaats in de hoofdstad. Reden hiervoor was de grote vraag naar kaarten in de regio Amsterdam. Maar liefst 40 van ’s werelds grootse atleten in freestyle motorcross, BMX en skate voerde trucs uit in de Ziggo Dome. Ook de spectaculaire stunts vanaf de 15 meter hoge Nitro Gigant-A-Ramp mochten niet ontbreken. Fans zullen opnieuw getuige zijn van 17-voudig X-Games medaillist en action sport legende Travis Pastrana en zijn enorme crew. Met maar liefst 40 van ’s werelds grootse action sport atleten in freestyle motorcross, BMX en skate, voeren zij hun grootste en gekste trucs uit. Natuurlijk inclusief de spectaculaire stunts op een reeks bijzondere voertuigen die gelanceerd worden van de 15 meter hoge Nitro Gigant-A-Ramp.

Access Equipment levert voor beide locaties haar materieel, waaronder JLG1350’s (43mtr telescopen).

24/7 service en onderhoud

Gratis en vrijblijvend technisch advies

Eigen transport

Projectondersteuning

Wij verhuren hoogwerkers in uw regio

Ons hoofdkantoor vindt u in Zevenbergen. Maar via de locaties van VVB Husan en Sikkens Zuid oost huurt u ook onze hoogwerkers. Diverse locaties, zoals in Bergen op Zoom, Roosendaal, Breda, Raamsdonksveer, Tilburg, ‘s-Hertogenbosch, Heerlen (Sikkens zuid-oost) Helmond, Eindhoven, Roermond, Venlo, Echt, Sittard en Maastricht huurt u, uw hoogwerker van Access Equipment B.V.

Nieuws en updates

Maximale windkracht
Zonnepanelen
Nitro Circus live 2013