LEES HIER MEER OVER

Nick en Simon Symphonica In Rosso 2013

Nick en Simon Symphonica In Rosso 2013

Afgelopen zondagavond 6 oktober, is er een begin gemaakt voor de opbouw van Nick en Simon (Sterker in Gelredome) en aansluitend de opbouw voor Symphonica in Rosso 2013 editie Anouk.

Op vrijdag 11 oktober 2013 20.00 uur trappen Nick en Simon af voor hun concert in het GelreDome. Nick en Simon waren in 2011 al de hoofdact in Symphonica in Rosso, en spelen dus haast een thuiswedstrijd. Op 11 oktober zullen er ook deze keer een aantal gastoptredens zijn waaronder, Johannes ( die onder hun hoede was tijdens de afgelopen serie) uit de Voice of Holland, en de Opposites. Deze keuze wordt voor sommige als vreemd ervaren maar niet door Nick en Simon. De Opposites waren al eens te gast in de zomer voorbij, waar het meteen klikte tussen beide partijen. Ook waren de Opposites de knaller van afgelopen jaar op Lowlands. En om het geheel compleet te maken zijn ook Paul de Leeuw en Guus Meeuwis op deze avond van de partij om aan deze avond een muzikale, en vooral feestelijke draai te geven.

Symphonica in Rosso 2013
Een week later (16-18 en 20 oktober 2013) zal het Gelredome wederom uit zijn voegen barsten. Na Marco Borsato, Paul de Leeuw, Lionel Richie, Diana Ross, Sting, Nick & Simon en Doe Maar is  Anouk de hoofdact in de achtste editie van Symphonica in Rosso.

Met haar krachtige, rauwe stem staat ze al meer dan vijftien jaar aan de Nederlandse top. De Haagse zangeres vaart altijd haar eigen koers, met haar openhartige teksten als muzikale rode draad. Aanvankelijk staat Anouk bekend om explosieve rocksongs als Nobody’s Wife en R U Kiddin’ Me, maar ze maakt ook kleine breekbare liedjes als Lost en Michel. Alle nummers zullen voor het Symphonica in Rosso concert speciaal gearrangeerd worden.

Voor Anouk kwam de vraag van Symphonica in Rosso precies op het juiste moment. “Ik was klaar met de opnames van mijn nieuwe album ‘Sad Singalong Songs’ en om die nummers live echt eer aan te doen zou ik ze het liefst met een orkest willen uitvoeren.” De eerste single van dit album, de Eurovisie Songfestival inzending Birds, behaalde meteen de eerste plaats in de Mega Top 50. In een prachtig decor en onder de professionele begeleiding van Guido’s Orchestra zal Anouk deze editie van Symphonica in Rosso tot een uniek evenement maken. Voorlopig eerste bekende gast artiest is Trijntje Oosterhuis. Blijft dus nog een verrassing wie er nog bij komen.

Aanvang van het concert is om 20.00 uur. Vanaf 18:30 zal DJ St. Paul het publiek opwarmen met een bijzondere mix van tijden en stijlen.

Access Equipment BV levert voor de opbouw van beide concerten JLG1350’s (43 meter telescoop hoogwerkers).

24/7 service en onderhoud

Gratis en vrijblijvend technisch advies

Eigen transport

Projectondersteuning

Wij verhuren hoogwerkers in uw regio

Ons hoofdkantoor vindt u in Zevenbergen. Maar via de locaties van VVB Husan en Sikkens Zuid oost huurt u ook onze hoogwerkers. Diverse locaties, zoals in Bergen op Zoom, Roosendaal, Breda, Raamsdonksveer, Tilburg, ‘s-Hertogenbosch, Heerlen (Sikkens zuid-oost) Helmond, Eindhoven, Roermond, Venlo, Echt, Sittard en Maastricht huurt u, uw hoogwerker van Access Equipment B.V.

Nieuws en updates

Maximale windkracht
Zonnepanelen
Nick en Simon Symphonica In Rosso 2013