LEES HIER MEER OVER

MTV EMA 2013

MTV EMA 2013

Gisteravond vonden de MTV EMA 2013 uitreikingen plaats in de Ziggo Dome te Amsterdam. De laatste keer dat de awards in Nederland werden uitgereikt was in 1997 in Rotterdam. Het komt dus niet heel vaak voor dat Nederland wordt aangedaan als gastland.  Alles draaide er natuurlijk om de prijzen, die uitgereikt werden in zestien categorieën, waaronder Best Live Act, Best Hip Hop Act, Best Worldwide Act en een Award voor Biggest Fans. Actrice (en zangeres) Carice van Houten heeft er zondag ook eentje uitreiken. De Nederlandse dj Afrojack is als enige Nederlandse artiest genomineerd voor een internationale award.

Spectaculaire optredens waren er te zien van onder meer Bruno Mars, Kings of Leon, Icona Pop, Miley Cyrus, Robin Thicke, The Killers en Katy Perry.

De presentatie was in handen van Redfoo van LMFAO, en de backstage host was Ariane Grande .

24/7 service en onderhoud

Gratis en vrijblijvend technisch advies

Eigen transport

Projectondersteuning

Wij verhuren hoogwerkers in uw regio

Ons hoofdkantoor vindt u in Zevenbergen. Maar via de locaties van VVB Husan en Sikkens Zuid oost huurt u ook onze hoogwerkers. Diverse locaties, zoals in Bergen op Zoom, Roosendaal, Breda, Raamsdonksveer, Tilburg, ‘s-Hertogenbosch, Heerlen (Sikkens zuid-oost) Helmond, Eindhoven, Roermond, Venlo, Echt, Sittard en Maastricht huurt u, uw hoogwerker van Access Equipment B.V.

Nieuws en updates

Maximale windkracht
Zonnepanelen
MTV EMA 2013