LEES HIER MEER OVER

Marco Borsato “Duizend Spiegels tournee Ziggo Dome”

Marco Borsato “Duizend Spiegels tournee Ziggo Dome”

Twintig jaar geleden bracht Nederlands populairste zanger ooit, Marco Borsato zijn eerste single uit. Met zijn single “Dromen zijn bedrog” bestormde hij toen de Nederlandse hitlijsten. Deze single legde een basis van zijn enorme succes voor de rest van Marco’s carrière. Dit jubileum wordt gevierd in de Ziggo Dome.

Marco Borsato heeft een speciale band met de twee jaar geleden geopende concertzaal, want hij was de eerste artiest die de bühne van de Ziggo Dome mocht betreden. Tijdens zijn Duizend Spiegels Tour, vernoemd naar zijn meest recente album, vult de zanger de muziekhal in de Bijlmer zelfs viermaal. Een record.

Borsato’s dochter Jada beleeft haar podiumdebuut in de Ziggo Dome met het liedje Samen Voor Altijd.

Een paar van de populairste jaren ’90-hits van Borsato worden tevens van stal gehaald, waaronder vlammende versies van Vrij Zijn en Je Hoeft Niet Naar Huis Vannacht. De bevriende rapper Ali B keert terug aan Borsato’s zijde voor een uitvoering van Als Er Nooit Meer Een Morgen Zou Zijn.

Vooral in het midden van de show laat Borsato zich van zijn meest emotionele kant zien met een reeks ballads. Overigens niet de grootste tranentrekkers uit zijn oeuvre, maar wat gezapig materiaal, waardoor de spanningsboog geheel in elkaar stort. De twee liedjes van Julia van der Toorn zijn bovenal een leuke onderbreking.

Access Equipment levert de hoogwerkers voor deze unieke theater tour van Marco Borsato.

24/7 service en onderhoud

Gratis en vrijblijvend technisch advies

Eigen transport

Projectondersteuning

Wij verhuren hoogwerkers in uw regio

Ons hoofdkantoor vindt u in Zevenbergen. Maar via de locaties van VVB Husan en Sikkens Zuid oost huurt u ook onze hoogwerkers. Diverse locaties, zoals in Bergen op Zoom, Roosendaal, Breda, Raamsdonksveer, Tilburg, ‘s-Hertogenbosch, Heerlen (Sikkens zuid-oost) Helmond, Eindhoven, Roermond, Venlo, Echt, Sittard en Maastricht huurt u, uw hoogwerker van Access Equipment B.V.

Nieuws en updates

Maximale windkracht
Zonnepanelen
Marco Borsato “Duizend Spiegels tournee Ziggo Dome”