LEES HIER MEER OVER

Koninklijk bezoek Roosendaal juni 2013

Koninklijk bezoek Roosendaal juni 2013

Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Konining Maxima brengen op woensdagmiddag 12 juni een bezoek aan Roosendaal. Het bezoek aan Roosendaal maakt deel uit van een reeks van twaalf bezoeken die de Koning en Koningin na de troonswisseling op 30 april aan alle provincies in Nederland brengen. Het programma in Roosendaal begint, na de aankomst van het Koninklijk paar met een helikopter bij de commandokazerne, om 14:30u met een begroeting door burgemeester Niederer bij de Markt. Na een korte wandeling over de Markt kijken Koning en Koningin vanaf het bordes van het raadhuis naar een korte voorstelling:
“Het ritme van Roosendaal, de cadans van de stad.”

Aansluitend gaan Koning en Koningin met een rijtuig naar het station. De route loopt vanuit de Markt via de Molenstraat en Burgemeester Prinsensingel door de Brugstraat naar het station. Van daaruit gaat het paar met de Koninklijke trein om 15:05u naar Oisterwijk.
Access Equipment levert een JLG1350SJP voor het verfraaien van de St. Janskerk te Roosendaal, ter gelegenheid van dit hoog Koninklijk bezoek.

24/7 service en onderhoud

Gratis en vrijblijvend technisch advies

Eigen transport

Projectondersteuning

Wij verhuren hoogwerkers in uw regio

Ons hoofdkantoor vindt u in Zevenbergen. Maar via de locaties van VVB Husan en Sikkens Zuid oost huurt u ook onze hoogwerkers. Diverse locaties, zoals in Bergen op Zoom, Roosendaal, Breda, Raamsdonksveer, Tilburg, ‘s-Hertogenbosch, Heerlen (Sikkens zuid-oost) Helmond, Eindhoven, Roermond, Venlo, Echt, Sittard en Maastricht huurt u, uw hoogwerker van Access Equipment B.V.

Nieuws en updates

Maximale windkracht
Zonnepanelen
Koninklijk bezoek Roosendaal juni 2013