LEES HIER MEER OVER

Hoveniersbedrijf Bussem

Hoveniersbedrijf Bussem

Hoveniersbedrijf in actie na de storm. Afgelopen weken heeft een storm flinke schade aangericht aan bedrijven, huizen en tuinen.

Na de storm in Zevenbergen is hoveniersbedrijf Bussem gestart met de bomen en de taken die op scherp stonden. In Zevenbergen waren diverse coniferen scheef gewaaid. Een grote ceder liet veel takken vallen. Met behulp van een hoogwerker van Access Equipment kon de klus veilig op hoogte uitgevoerd worden.  Diverse hoveniers uit de omgeving hebben de hulp van een hoogwerker ingeschakeld. Wij zijn erg blij dat er op hoog niveau veilig gewerkt wordt. Ook voor een hoveniersbedrijven bieden wij hoogwerker opleidingen aan. Bekijk ons IPAF aanbod.

24/7 service en onderhoud

Gratis en vrijblijvend technisch advies

Eigen transport

Projectondersteuning

Wij verhuren hoogwerkers in uw regio

Ons hoofdkantoor vindt u in Zevenbergen. Maar via de locaties van VVB Husan en Sikkens Zuid oost huurt u ook onze hoogwerkers. Diverse locaties, zoals in Bergen op Zoom, Roosendaal, Breda, Raamsdonksveer, Tilburg, ‘s-Hertogenbosch, Heerlen (Sikkens zuid-oost) Helmond, Eindhoven, Roermond, Venlo, Echt, Sittard en Maastricht huurt u, uw hoogwerker van Access Equipment B.V.

Nieuws en updates

Maximale windkracht
Zonnepanelen
Hoveniersbedrijf Bussem