LEES HIER MEER OVER

Hoogwerker in Brabant

Hoogwerker in Brabant

Werkzaamheden met hoogwerker in Brabant

Afgelopen periode zijn in Brabant diverse werkzaamheden op hoogte geweest, waarbij een hoogwerker ingezet is van Access Equipment B.V.. Schilder werkzaamheden in Breda, renovatie werkzaamheden in Teteringen, event opbouw in Zevenbergen, IPAF opleiding in Bergen op Zoom, Elektrisch onderhoud in Raamsdonksveer. Bij moeilijk te bereiken plaatsen voorziet Access Equipment B.V. u graag van deskundig advies, waardoor de juiste hoogwerker geadviseerd kan worden. Wij werken alleen met kwaliteits hoogwerkers van merken als Genie en Haulotte. Door de jarenlange ervaring op het gebied van verhuur van hoogwerkers, beschikken onze enthousiaste en vakbekwame medewerkers over de nodige kennis voor de inzet van Hoogwerkers. Met deze kennis willen wij u graag op “hoogte” van dienst zijn.

Schaarhoogwerkers, Aanhanghoogwerkers, Eenpersoonshoogwerkers, Telescoophoogwerkers, bekijk de verhuurvloot van Access Equipment. Niet alleen in aantallen machines maar ook dankzij ons gespecialiseerde personeel kan Accesss Equipment B.V. u zeer goed van dienst zijn.

Hoogwerker in Brabant nodig? Een telefoontje en onze technische adviseurs komen graag langs om gratis en vrijblijvend  advies te geven bij u op de werkplek. Ondergrond, ruimte, werkzaamheden, duur, het zijn omstandigheden die belangrijk zijn voor de bepaling van de juiste machine voor uw werkzaamheden. Op deze manier bespaart u tijd en geld, want niet alleen het juiste advies, wij denken graag mee over de meest efficiënte inzet van hoogwerkers. Informeer eens naar de mogelijkheden via de mail verhuur@accessequipment.nl  of per telefoon 085 760 04 94

24/7 service en onderhoud

Gratis en vrijblijvend technisch advies

Eigen transport

Projectondersteuning

Wij verhuren hoogwerkers in uw regio

Ons hoofdkantoor vindt u in Zevenbergen. Maar via de locaties van VVB Husan en Sikkens Zuid oost huurt u ook onze hoogwerkers. Diverse locaties, zoals in Bergen op Zoom, Roosendaal, Breda, Raamsdonksveer, Tilburg, ‘s-Hertogenbosch, Heerlen (Sikkens zuid-oost) Helmond, Eindhoven, Roermond, Venlo, Echt, Sittard en Maastricht huurt u, uw hoogwerker van Access Equipment B.V.

Nieuws en updates

Maximale windkracht
Zonnepanelen
Hoogwerker in Brabant