LEES HIER MEER OVER

Guus Meeuwis Groots met een Zachte G “Philips stadion Eindhoven”

Guus Meeuwis Groots met een Zachte G “Philips stadion Eindhoven”

Dit jaar stond Guus Meeuwis voor de 9de maal in het Philips Stadion te Eindhoven voor zijn concerten reeks Groots met een Zachte G. Een evenement wat zijn weerga niet ken, en inmiddels is uitgegroeid als één het de Grootste meezingevenement van Nederland. De concerten, door vele ook wel betiteld met de geuzennaam zomercarnaval.

Volgend jaar staat hij alweer voor het 10e opeenvolgende jaar in het stadion én viert hij zijn 20 jarig jubileum als zanger.

Ook dit jaar werden enkele van deze concerten gecombineerd met de voetbalwedstrijden van het Nederlands elftal op het WK in Brazilië, wat gezien de uitslagen een extra dimensie gaf aan de concerten, en de feestvreugde een extra boost gaf.

Vorig jaar zat Gers Pardoel nog in het voorprogramma van Guus, dit jaar was deze eer weggelegd voor Nielson. De opening van Groots met een Zachte G 2014 was ook spectaculair, met liefst vier drummers. Naast die van Guus zagen we Cesar Zuiderwijk van Golden Earring, Jamie Westland van DI-RECT en radio-dj (en drummer) Edwin Evers. Ook waren er optredens van Nick en Simon en Kane.

Access Equipment leverde ook voor deze editie diverse type hoogwerker, waaronder 43 meter telescopen en 18 meter knik-telescopen.

24/7 service en onderhoud

Gratis en vrijblijvend technisch advies

Eigen transport

Projectondersteuning

Wij verhuren hoogwerkers in uw regio

Ons hoofdkantoor vindt u in Zevenbergen. Maar via de locaties van VVB Husan en Sikkens Zuid oost huurt u ook onze hoogwerkers. Diverse locaties, zoals in Bergen op Zoom, Roosendaal, Breda, Raamsdonksveer, Tilburg, ‘s-Hertogenbosch, Heerlen (Sikkens zuid-oost) Helmond, Eindhoven, Roermond, Venlo, Echt, Sittard en Maastricht huurt u, uw hoogwerker van Access Equipment B.V.

Nieuws en updates

Maximale windkracht
Zonnepanelen
Guus Meeuwis Groots met een Zachte G “Philips stadion Eindhoven”