LEES HIER MEER OVER

Groots met een zachte G De Jubileumeditie!

Groots met een zachte G De Jubileumeditie!

Guus Meeuwis vierde dit jaar zijn 20 jarig jubileum als zanger, en ook het jubileum van het tiende jaar op rij dat de zanger een reeks stadionconcerten geeft.

Afgelopen zaterdagavond 20 juni 2015 stond Guus voor de vijfde keer in 9 dagen tijd in het Philips Stadion in Eindhoven met zijn ‘Groots met een zachte G’-concert.  De concerten, door vele betiteld met de geuzennaam zomercarnaval, is uitgegroeid tot het grootste jaarlijkse muziekevenement van een solo artiest in Nederland. Guus startte de concerten met de hit waar het ooit allemaal voor hem mee begon (het is een nacht) , waarna de avond zich steevast in een golf van Brabantse gezelligheid voort bewoog. Daarnaast waren er gast optredens van: Chef Special, Miss Montreal, Kenny B en Di-rect.

RTL4 zond het concert van zaterdagavond ter ere van dit jubileum , live uit op televisie.

Access Equipment BV leverde diverse type hoogwerkers voor dit Mega spektakel van Guus Meeuwis in Eindhoven.

24/7 service en onderhoud

Gratis en vrijblijvend technisch advies

Eigen transport

Projectondersteuning

Wij verhuren hoogwerkers in uw regio

Ons hoofdkantoor vindt u in Zevenbergen. Maar via de locaties van VVB Husan en Sikkens Zuid oost huurt u ook onze hoogwerkers. Diverse locaties, zoals in Bergen op Zoom, Roosendaal, Breda, Raamsdonksveer, Tilburg, ‘s-Hertogenbosch, Heerlen (Sikkens zuid-oost) Helmond, Eindhoven, Roermond, Venlo, Echt, Sittard en Maastricht huurt u, uw hoogwerker van Access Equipment B.V.

Nieuws en updates

Maximale windkracht
Zonnepanelen
Groots met een zachte G De Jubileumeditie!