LEES HIER MEER OVER

EO Nederland zingt

EO Nederland zingt

Aanstaande zaterdag 20 April 2013 vindt de 12e Nederland Zingt-dag plaats in de Jaarbeurs Utrecht.

Het thema van de Nederland Zingt-dag van dit jaar zal zijn ‘Dan zingt mijn ziel’.
Vorig jaar was Michael W. Smith de hoofdartiest en traden in het voorprogramma andere artiesten op. Dit jaar wordt de avond afwisselender ingevuld, waarbij de artiesten elkaar meer afwisselen en samen verrassende duetten zingen. Een avondje uit met artiesten van wereldformaat en prachtige uitvoeringen van bekende en minder bekende nummers.
Op zaterdag 20 april kunt u dus in de Jaarbeurs Utrecht  na afloop van de Nederland Zingt-dag weer genieten van een avond vol muziek van de beste artiesten en een prachtig orkest.
Access Equipment is zeer gezegend dat wij ook aan deze editie van Nederland zingt een aantal 23 meter telescopen mogen leveren voor de opbouw van dit evenement.

Voor meer informatie kunt u klikken op onderstaande link:
http://www.eo.nl/geloven/evenement/nederland-zingt-dag/programma/

24/7 service en onderhoud

Gratis en vrijblijvend technisch advies

Eigen transport

Projectondersteuning

Wij verhuren hoogwerkers in uw regio

Ons hoofdkantoor vindt u in Zevenbergen. Maar via de locaties van VVB Husan en Sikkens Zuid oost huurt u ook onze hoogwerkers. Diverse locaties, zoals in Bergen op Zoom, Roosendaal, Breda, Raamsdonksveer, Tilburg, ‘s-Hertogenbosch, Heerlen (Sikkens zuid-oost) Helmond, Eindhoven, Roermond, Venlo, Echt, Sittard en Maastricht huurt u, uw hoogwerker van Access Equipment B.V.

Nieuws en updates

Maximale windkracht
Zonnepanelen
EO Nederland zingt