LEES HIER MEER OVER

EO Jongerendag 2015 “Gelredome”

EO Jongerendag 2015 “Gelredome”

De Evangelische Omroep (EO) organiseert al vanaf 1975 de EO-Jongerendag. De allereerste EO-Jongerendag vond toen plaats in de Martinihal in Groningen. Er kwamen toen zo’n kleine 3.000 bezoekers op af. Tijdens de 25ste EO-Jongerendag in de Amsterdam ArenA, werd het bezoekersrecord neergezet van 50.000. Gemiddeld komen er de laatste jaren zo’n 35.000 bezoekers op af. Vanaf het jaar 2002 vindt de Jongerendag plaats in het Arnhemse GelreDome.
Op zaterdag 6 juni 2015 vond alweer  de 41ste editie van de EO Jongerendag plaats te Arnhem in de Gelredome vanaf 11.00 uur tot 21.30 uur.  Het thema van dit jaar was ‘Jesus is’, en met optredens dit jaar van o.a. Switchfoot, Hillsong Young & Free, Royal Tailor, Draw The Parade en de BEAM Worsipband.

Ook aan dit jaarlijks terugkerende evenement, leverde Access Equipment enkele JLG1350′s.

24/7 service en onderhoud

Gratis en vrijblijvend technisch advies

Eigen transport

Projectondersteuning

Wij verhuren hoogwerkers in uw regio

Ons hoofdkantoor vindt u in Zevenbergen. Maar via de locaties van VVB Husan en Sikkens Zuid oost huurt u ook onze hoogwerkers. Diverse locaties, zoals in Bergen op Zoom, Roosendaal, Breda, Raamsdonksveer, Tilburg, ‘s-Hertogenbosch, Heerlen (Sikkens zuid-oost) Helmond, Eindhoven, Roermond, Venlo, Echt, Sittard en Maastricht huurt u, uw hoogwerker van Access Equipment B.V.

Nieuws en updates

Maximale windkracht
Zonnepanelen
EO Jongerendag 2015 “Gelredome”