LEES HIER MEER OVER

De Vrienden van Amstel Live 2014

De Vrienden van Amstel Live 2014

Het zal vrijwel geen enkele popfan ontgaan zijn dat de jaarlijkse concertreeks de Vrienden van Amstel Live vorige week vrijdagavond 17 januari 2014 is losgebarsten in de Rotterdamse Ahoy. De acht avonden zijn / waren allemaal uitverkocht.

Voor het eerst komen meer dan 100 duizend bezoekers naar het grootse evenement en er doet deze editie een recordaantal van meer dan 20 artiesten mee. Vanavond is het ook nog eens het honderdste concert sinds de start in 1999.

Het publiek kan genieten van Nederlandse top acts zoals onder meer Guus Meeuwis, Racoon, Nick & Simon, Gers Pardoel, Handsome Poets, Golden Earring, Xander de Buisonjé, Nielson, Miss Montreal en The Opposites.

Verrassingsacts dit jaar zijn o.a.:
Trijntje Oosterhuis, Kane, Waylon, Timor en natuurlijk niet te vergeten Marco Borsato, waarvan we inmiddels al van te horen hebben gehad dat Marco met een Tia opgenomen is in het ziekenhuis.

Access Equipment leverde ook voor de editie 2014 weer een aantal diverse type hoogwerkers.

24/7 service en onderhoud

Gratis en vrijblijvend technisch advies

Eigen transport

Projectondersteuning

Wij verhuren hoogwerkers in uw regio

Ons hoofdkantoor vindt u in Zevenbergen. Maar via de locaties van VVB Husan en Sikkens Zuid oost huurt u ook onze hoogwerkers. Diverse locaties, zoals in Bergen op Zoom, Roosendaal, Breda, Raamsdonksveer, Tilburg, ‘s-Hertogenbosch, Heerlen (Sikkens zuid-oost) Helmond, Eindhoven, Roermond, Venlo, Echt, Sittard en Maastricht huurt u, uw hoogwerker van Access Equipment B.V.

Nieuws en updates

Maximale windkracht
Zonnepanelen
De Vrienden van Amstel Live 2014