LEES HIER MEER OVER

AC/DC ‘Rock or bust tour’ Gelredome

AC/DC ‘Rock or bust tour’ Gelredome

Bij veel Nederlanders stond natuurlijk dinsdag 5 mei 2015 in het teken van Bevrijdingsdag, waarbij het merendeel van Nederland de 70ste verjaardag van de bevrijding vierde. Echter was er ook een deel die buiten de viering van de 70ste verjaardag op 5 mei 2015, 4 extra letters in de agenda had toegevoegd om de Australische hardrockgroep AC/DC te verwelkomen in het GelreDome te Arnhem. AC/DC had immers 5 mei 2015 uitgekozen om de aftrap voor haar ‘Rock or bust world tour’ in Arnhem te laten plaatsvinden.

In een vol Gelredome speelde de band onder aanvoering van gitarist Angus Young een aantal nummers van het laatste album Rock or bust, maar ook veel oud werk, zoals Whole lotta Rosie en Thunderstruck.

Access Equipment BV leverde voor de op-en afbouw van dit Rockspektakel 2 van haar JLG1350’s (43 meter telescopen).

24/7 service en onderhoud

Gratis en vrijblijvend technisch advies

Eigen transport

Projectondersteuning

Wij verhuren hoogwerkers in uw regio

Ons hoofdkantoor vindt u in Zevenbergen. Maar via de locaties van VVB Husan en Sikkens Zuid oost huurt u ook onze hoogwerkers. Diverse locaties, zoals in Bergen op Zoom, Roosendaal, Breda, Raamsdonksveer, Tilburg, ‘s-Hertogenbosch, Heerlen (Sikkens zuid-oost) Helmond, Eindhoven, Roermond, Venlo, Echt, Sittard en Maastricht huurt u, uw hoogwerker van Access Equipment B.V.

Nieuws en updates

Maximale windkracht
Zonnepanelen
AC/DC ‘Rock or bust tour’ Gelredome