LEES HIER MEER OVER

538 Koningsdag 2017 Breda

538 Koningsdag 2017 Breda

Een fantastische dag is het geworden, tijdens 538 Koningsdag in Breda.

Vooraf werden de hoogwerkers van Access Equipment B.V. ingezet voor de opbouw van het podium. Hieronder een leuke video (2016), waarin je duidelijk kunt zien hoe snel deze vakmensen een podium opbouwen.  Af en aanrijden van staal, platen, licht, kabels, audio, decoratie en meer om er weer een spektakel van te maken.

Coen en Sander haalde alle artiesten op het podium. Zo ging het Chasse veld van links naar rechts met het nummer van de Snollebollekes en hadden de drie dames van Og3ne hun “generale repetitie” voor ze naar de songfestival in Kiev afreisden. Namen zoals Kensington, Dualipa, Hardwell betraden het podium op. Miss Montreal maakte het feest wederom compleet.

Wil je alle acts zien en horen die op het podium stonden tijdens Koningsdag 2017 in Breda, kijk dan snel op de website van radio 538.

24/7 service en onderhoud

Gratis en vrijblijvend technisch advies

Eigen transport

Projectondersteuning

Wij verhuren hoogwerkers in uw regio

Ons hoofdkantoor vindt u in Zevenbergen. Maar via de locaties van VVB Husan en Sikkens Zuid oost huurt u ook onze hoogwerkers. Diverse locaties, zoals in Bergen op Zoom, Roosendaal, Breda, Raamsdonksveer, Tilburg, ‘s-Hertogenbosch, Heerlen (Sikkens zuid-oost) Helmond, Eindhoven, Roermond, Venlo, Echt, Sittard en Maastricht huurt u, uw hoogwerker van Access Equipment B.V.

Nieuws en updates

Maximale windkracht
Zonnepanelen
538 Koningsdag 2017 Breda