LEES HIER MEER OVER

10 jaar Toppers in concert 2014 “Made in Holland” Arena Amsterdam

10 jaar Toppers in concert 2014 “Made in Holland” Arena Amsterdam

Op zaterdag 24, vrijdag 30 en zaterdag 31 mei 2014 is het dan zover. Dan zal de tiende editie van ‘Het Grootste en Gezelligste Meezingfeest van het Jaar’ plaatsvinden, ook ditmaal weer in de Amsterdam Arena. Voor het tiende jaar op rij meezingen en swingen op de allergrootste Meezinghits uit heden en verleden. 
Het succes van Toppers in Concert blijft onverminderd voortduren. Ook dit jaar tijdens de jubileum editie, met als thema “Made in Holland” zullen duizenden fans de Arena aandoen.

De beleving rond het evenement, de ongekende saamhorigheid en met elkaar al die grote hits luidkeels meezingen blijft bijzonder. Niet voor niets is Toppers in Concert niet meer weg te denken uit de agenda van vele trouwe bezoekers en al jaren het meest succesvolle muziekevenement van ons land.

Het belooft een avond te worden van terugkijken en vooruitblikken maar vooral samen genieten van het unieke jubileum moment in een Oer-Hollands ‘Over the Top’ decor. Naast de drie Toppers René Froger, Gerard Joling en Jeroen van der Boom, zullen tijdens deze editie 2 Unlimited, Andre van Duin, Eva Simons en natuurlijk Gordon,die 7 jaar onderdeel uitmaakte van de succesformatie en bij het jubileum niet mag ontbreken van het ‘Grootste & Gezelligste Meezingfeest van Nederland’.

Access Equipment BV levert aan dit super gezellige meezing festijn een aantal JLG1350SJP’s (43mtr Telescoop).

24/7 service en onderhoud

Gratis en vrijblijvend technisch advies

Eigen transport

Projectondersteuning

Wij verhuren hoogwerkers in uw regio

Ons hoofdkantoor vindt u in Zevenbergen. Maar via de locaties van VVB Husan en Sikkens Zuid oost huurt u ook onze hoogwerkers. Diverse locaties, zoals in Bergen op Zoom, Roosendaal, Breda, Raamsdonksveer, Tilburg, ‘s-Hertogenbosch, Heerlen (Sikkens zuid-oost) Helmond, Eindhoven, Roermond, Venlo, Echt, Sittard en Maastricht huurt u, uw hoogwerker van Access Equipment B.V.

Nieuws en updates

Maximale windkracht
Zonnepanelen
10 jaar Toppers in concert 2014 “Made in Holland” Arena Amsterdam