LEES HIER MEER OVER

Opbouw Vrienden van Amstel 2016

Bel ons

Direct contact

Opbouw Vrienden van Amstel 2016

Access equipment uit Raamsdonksveer zet wederom hoogwerkers in bij de opbouw Vrienden van Amstel 2016.

In januari werden in Ahoy tijdens de opbouw vrienden van Amstel 2016, de kroonluchters omhoog gehesen en werd alles klaargemaakt voor een van de bekendste muziek spektakels van Nederland:

Vrienden van Amstel Live 2016

Zomaar even greep uit de optredende artiesten in wat inmiddels “de grootste kroeg van Nederland” heet: Kensington, Mr. Probz, Kennny B, Rob de Nijs, Typhoon, Nielson, Direct maar ook cabaretière Claudia de Breij en de bekendste branbantse zanger Guus Meeuwis. De inmiddels vaste presentator Xander de Buisonje, maakten er alle avonden weer een waar feestfestijn van.
De concertreeks Vrienden van Amstel is in ons land een ongeëvenaarde succesformule en brengt sinds 1999 Nederlands grootste artiesten samen in Ahoy.
De ingrediënten zijn steevast dezelfde:

  • ruim drie uur lang livemuziek
  • alleen maar herkenbare hits
  • een nimmer haperende bier tapkraan in elke hoek van de zaal

 

Access Equipment B.V. leverde ook voor de opbouw vrienden van Amstel editie 2016 haar materieel om er zo een geweldige spektakel van te maken. Maar ook wordt er mee gedachte en gewerkt aan het neerzetten van een fantastisch podium, het zwevende podium van 2016 was de eye catcher tijdens het concert.Access Equipment zet diverse hoogwerkers in voor de opbouw van vrienden van Amstel, variërend van 28 en 38 meter telescoophoogwerker tot schaar hoogwerkers (diesel en rups uitgevoerd). Access Equipment is your event partner, wij brengen u graag op de gewenste hoogte.

Bekijk hierboven de timelaps van de opbouw in 2014.
Wij mogen met trots zeggen dat dit elk jaar weer een mooi hoogtepunt is. Meer informatie? info@accessequipment.nl

Opbouw Vrienden van Amstel 2016