LEES HIER MEER OVER

Nifty hybride hoogwerkers

Bel ons

Direct contact

Nifty hybride hoogwerkers

Naast de Niftylift HR28 Hybride en de HR21 Nifty Hybride, nu ook de Niftylift HR12 Hybride toegevoegd aan de verhuurvloot van Access Equipment.

ybride 4×4 knik/telescoop arm hoogwerker.
De Nifty HR12 is een zeer veelzijdige en betrouwbare machine. De machine weegt slechts 3330 kg, heeft een hef capaciteit van 200 kg en is ontwikkeld voor maximale prestaties met een zo compact mogelijke basis. De telescopische bovenste arm geeft een grotere nauwkeurigheid bij het positioneren van de werkbak.
De draaicirkel is daarnaast slechts 3.40m, waardoor hij uitstekend kan manoeuvreren op de lastigste locaties. Deze HR12 is elektrisch, maar ook op diesel te gebruiken, waardoor hij voor langere perioden zowel buiten als binnen inzetbaar is. Het is daarmee een echte all-rounder. De HR12 4×4 heeft een vierwielaandrijving, waardoor hij ook op ruw terrein inzetbaar is.

HR 28 nifty hybride, HR21 Nifty hybride en HR12 Nifty hybride. Voor meer informatie over de groene hoogwerkers van Access Equipment of een andere zelfrijdende hoogwerker, neem dan contact

Access Equipment De groene hoogwerker verhuurder van Nederland. 085 76 00 494 verhuur@accessequipment.nl

Nifty hybride hoogwerkers