LEES HIER MEER OVER

Marco Borsato 2019

Bel ons

Direct contact

Marco Borsato 2019

Marco Borsato 2019 in de kuip.

Wie er geweest is spreekt over een magisch spektakel. Heel Nederland wilt volgend jaar naar de show van Marco Borsato in de Kuip….

Samen met zijn vrienden zette hij de Kuip op zijn kop. Maanden lang heeft Marco Borsato met een groot team gewerkt aan de reeks concerten in mei en juni 2019. 5 uitverkochte shows waren het resultaat. Alleen maar lovende woorden en geweldige recensies kwamen er in de media voorbij. Marco Borsato 2019 bracht iets on-Nederlands. Een ongekende hoogte wist hij met deze show te bereiken en wij hielpen hem hierbij.

Vrienden als Maan, Davina Michelle, Andre Hazes, Lill Kleine waren met Marco onder de indruk. En wanneer je denkt dat het dak er al af is, wordt het nieuwste nummer ingezet. Hoe het danst van Marco Borsato, Armin van Buren en Davina Michelle. Niemand minder dan Armin van Buren werd door onze hoogwerker naar het “next level” gebracht. Een kippenvel moment door de combinatie van licht geluid en beeld.

Om dit te organiseren is er een gat in de grasmat gegraven. De schaarhoogwerker werd hierin geplaatst. Een productie waar wij als AE verhuur met enorm veel trots aan mee hebben gedacht en geholpen.De opbouw van het extreme podium met licht en beeld is met behulp van AE hoogwerkers tot zijn recht gekomen. Inmiddels zijn “alle lichten gedoofd” in de Kuip. Tijd om de productie foto’s te bekijken. Wij bedanken Marco Borsato en vrienden voor deze magische show. Stimuleren een vervolg editie in de Kuip in 2020 en bedanken MOJO concerts voor het vertrouwen in onze materialen en service.

Marco Borsato 2019