LEES HIER MEER OVER

Maatregelen rondom Corona virus

Bel ons

Direct contact

Maatregelen rondom Corona virus

De vergaande maatregelen, om de verspreiding van het corona virus een halt toe te roepen, hebben ook gevolgen voor onze bedrijfsvoering. We laten u graag weten dat wij als bedrijf alle maatregelen hebben genomen die ons door het RIVM zijn opgelegd.

Daarnaast hebben we veel processen aangepast, zodat medewerkers en bezoekers op voldoende afstand van elkaar kunnen blijven.

Wij hebben als Access Equipment hier als volgt invulling aan gegeven:

  • Vanaf heden tot en met maandag 6 april 2020 zullen onze buitendienst medewerkers alleen bij uitzondering klantbezoeken afleggen. Dit geldt ook voor bezoeken aan andere externe partijen. Wij zullen u zoveel mogelijk telefonisch te woord te staan. Bij werkopnames en eventuele afspraken worden de richtlijnen van het RIVM in acht genomen.
  • Onze chauffeurs blijven materieel afleveren met inachtneming van de maatregelen van het RIVM.
  • Storingen kunt u zoals u normaal gewend bent, blijven melden. Ook onze storingsmonteurs zullen ook hierbij alle RIVM-maatregelen in acht nemen.
  • Waar mogelijk werken onze medewerkers vanuit huis. Wij zullen er alles aan doen om de dagelijkse gang van zaken zo min mogelijk te verstoren.
  • IPAF trainingen. Geplande hoogwerker cursussen die voor maart, begin april gepland stonden zijn allen geannuleerd. Wij zullen hiervoor in overleg een ander datum voor u in gaan plannen.
  • Wilt u bij ons op het bedrijf langs komen, verzoeken wij u om dit om voorlopig tot en met 5 april even uit te stellen, of neem eerst even telefonisch contact met ons op. Ook hierin zullen wij alle RIVM-maatregelen in acht nemen.

Wij zetten alles in het werk om u zo goed mogelijk van dienst te blijven. Vanzelfsprekend kunt u ons altijd bellen of mailen als u iets nodig heeft.

Laten we samen met u de schouders eronder om deze moeilijke en verwarrende tijd het hoofd te bieden.

Zorg goed voor uzelf en uw naasten!

Wij bedanken u voor uw begrip in deze uitzonderlijke situatie.

Met vriendelijke groet,

AE verhuur BV  

Maatregelen rondom Corona virus