LEES HIER MEER OVER

Hoogwerker opleidingen

Onze IPAF – hoogwerkertraining wordt internationaal erkend als bewijs van het veilig en professioneel kunnen bedienen van een hoogwerker. Klik hier voor alle IPAF categorieën (= PDF IPAF cat.2023) Daarnaast kunt u bij AE verhuur ook een TÜV hoogwerker opleiding volgen, en is gebaseerd op het werken met alle courante hoogwerkers.

IPAF opleiding

1 opleidingsdag

Praktrijk & theorie

Maximaal 6 deelnemers

Certificaat 5 jaar geldig

TUV opleiding

1 opleidingsdag

Praktrijk & theorie

Maximaal 6 deelnemers

Certificaat 5 jaar geldig

Aandacht voor iedere cursist

Kleinschaligheid en kwaliteit staan bij onze opleidingen en trainingen hoog in het vaandel. Er is veel aandacht voor de individuele cursist. Om dat te waarborgen worden de opleidingen in kleine groepjes gegeven. Dit maakt het mogelijk dat iedereen de training of opleiding op zijn of haar eigen tempo kan voltooien. Voor het behalen van een IPAF hoogwerker bedieningscertificaat adviseren wij onze klanten met max 6 personen per dag deel te nemen aan de cursus.

Telescoophoogwerker huren

De Groene hoogwerker huren

Knikarm hoogwerker huren

Schaarhoogwerker huren

Autohoogwerker huren

Aanhangerhoogwerker huren

Eenpersoonshoogwerker huren

Spinhoogwerker huren

Hoogwerker transport

Access Equipment

trainingscentrum

AE verhuur beschikt over een eigen trainingscentra met ervaren en enthousiaste IPAF en TÜV instructeurs. Indien gewenst kunnen de trainingen ook op locatie plaatsvinden (In-company). Het is bij ons ook mogelijk een meertalige IPAF opleiding te volgen. Het inplannen hiervoor, met de gewenste taalkeuze gebeurt in overleg met U.

Veiligheidsgordel

Bestel nu ook de veiligheidsgordel voor hoogwerker en steiger in 1. Vanaf € 125,00  heb je een eigen veiligheidsgordel en hoef je deze niet meer te huren.

Zeer comfortabel harnas met easy klick systeem

Verstelbare riemlijn met 2 karbijnhaken

2m Elastische riemlijn met steigerhaak

Inclusief AE rugzak.

Nieuws en updates

Maximale windkracht
Zonnepanelen