MEER DAN 40+ HOOGWERKERS

Hoogwerker kopen

U wilt een hoogwerker kopen of onderdelen kopen?

Access Equipment B.V. verhuurt niet alleen hoogwerkers, ook voor de aankoop van een hoogwerker nieuw of tweedehands kunt u bij ons terecht. Hoogwerker kopen van diverse topmerken zoals bijvoorbeeld, JLG, Haulotte, Upright en Genie, maar ook diverse onderdelen van deze merken koopt u via Access Equipment B.V..

Hoe maakt u de juiste keuze uit ons uitgebreide aanbod? Bij Access Equipment B.V. helpen wij u graag bij de aankoop van de juiste hoogwerker tweedehands of nieuw voor uw werkzaamheden op hoog niveau. Door onze jarenlange ervaring en kennis voorzien we u van een passend advies en een optimale machine, zodat uw doel bereikt wordt. Ook de onderdelen voor uw hoogwerker haalt u bij ons.

24/7 service en onderhoud

Gratis en vrijblijvend technisch advies

Eigen transport

Projectondersteuning

Tweedehands aanbod op hoogwerker marktplaats

Hoe maakt u de juiste keuze uit ons uitgebreide aanbod? Bij Access Equipment B.V. helpen wij u graag bij de aankoop van de juiste hoogwerker tweedehands of nieuw voor uw werkzaamheden op hoog niveau. Door onze jarenlange ervaring en kennis voorzien we u van een passend advies en een optimale machine, zodat uw doel bereikt wordt. Ook de onderdelen voor uw hoogwerker haalt u bij ons.

Onze IPAF – hoogwerkertraining wordt internationaal erkend als bewijs van het veilig en professioneel kunnen bedienen van een hoogwerker. U ontvangt na succesvolle deelname aan de training een IPAF-certificaat en een PAL Card voor gebruik op de werklocatie.

IPAF opleiding

1 opleidingsdag

Praktrijk & theorie

Maximaal 6 deelnemers

Certificaat 5 jaar geldig

TUV opleiding

1 opleidingsdag

Praktrijk & theorie

Maximaal 6 deelnemers

Certificaat 5 jaar geldig

Nieuws en updates

Maximale windkracht
Zonnepanelen