LEES HIER MEER OVER

Hoogwerker kopen met financiering

Bel ons

Direct contact

Hoogwerker kopen met financiering

Hoogwerker kopen met financiering

Naast de verhuur van hoogwerkers biedt Access Equipment B.V. nu ook de mogelijkheden voor de aanschaf van een nieuwe hoogwerker met financiering. Access Equipment regelt de aanschaf van uw hoogwerker en de financiering ervan

Op zoek naar een hoogwerker en de mogelijkheden van financieren, neem dan zeker eens contact op met Dennis de Raad. 085 760 04 94. Bij Access Equipment B.V. helpen wij u graag bij de aankoop van de juiste hoogwerker tweedehands of nieuw voor uw werkzaamheden op hoog niveau. Door onze jarenlange ervaring en kennis voorzien we u van een passend advies en een optimale machine, zodat uw doel bereikt wordt.

Voorbeeld van de Haulotte star 10 Kosten €23.500Haulotte star 10 hoogwerker Uitstekende manoeuvreerbaarheid in de kleinste ruimtes Elektrische AC rijmotoren voor een soepele en progressieve besturing 0 cm tailswing en zeer kleine draaicirkel Verticaal beweegbare jib met een zijdelings bereik tot 3 m Minimale onderhoudskosten en stilstand Onderhoudsvrije aandrijfmotoren Ingebouwde diagnose unit Accu’s centraal bijvullen in minder dan 1 minuut Verbeterde duurzaamheid Nieuwe kappen van zeer sterk composiet materiaal Levensduur van onderdelen en componenten vermenigvuldigd met 3 Simpel en slim te transporteren Chassis met geïntegreerde vorkheftruck sleuven Klimvermogen van 25% om eenvoudig de vrachtwagen op te rijden.

Hoogwerker kopen met financiering