MEER DAN 40+ HOOGWERKERS

Diesel schaarhoogwerker

huren

MEER DAN 40+ HOOGWERKERS

Diesel schaar-hoogwerker huren

Diesel schaarhoogwerker huren? Access Equipment is de specialist in de verhuur van diesel schaarhoogwerkers

De diesel schaarhoogwerker is een veelgevraagd type hoogwerker. Dit heeft te maken met de uitstekende balans tussen prijs en inzetbaarheid. Diesel schaarhoogwerkers hebben het voordeel dat ze over het algemeen minder groot zijn dan de telescoop hoogwerkers. In ieder geval nemen ze veel minder ruimte in beslag, doordat ze altijd recht onder het werk dienen te komen. Tegelijk hebben deze hoogwerkers een groter platform waardoor er meer werkruimte ontstaat. Onze meeste Diesel schaarhoogwerkers nivelleren automatisch, zodat een eventuele ongelijke vloer geen obstakel hoeft te zijn. Onze diesel schaarhoogwerker voor binnen zijn voorzien van witte banden, hierdoor laten ze geen strepen achter op de vloer voor binnen gebruik krijgen onze Diesel hoogwerkers een roetfilter.

24/7 service en onderhoud

Gratis en vrijblijvend technisch advies

Eigen transport

Projectondersteuning

Wij verhuren hoogwerkers in uw regio

Ons hoofdkantoor vindt u in Zevenbergen, maar op de locaties Bergen op Zoom, Roosendaal, Breda, Tilburg, ‘s-Hertogenbosch, Heerlen (Sikkens Zuid Oost), Helmond, Eindhoven, Roermond, Venlo, Echt, Sittard en Maastricht huurt u via VVB-HUSAN uw hoogwerker van Access Equipment B.V.

Onze IPAF – hoogwerkertraining wordt internationaal erkend als bewijs van het veilig en professioneel kunnen bedienen van een hoogwerker. Klik hier voor alle IPAF categorieën (= PDF IPAF cat.2023)Daarnaast kunt u bij AE verhuur ook een TÜV hoogwerker opleiding volgen, en is gebaseerd op het werken met alle courante hoogwerkers.

IPAF opleiding

1 opleidingsdag

Praktrijk & theorie

Maximaal 6 deelnemers

Certificaat 5 jaar geldig

TUV opleiding

1 opleidingsdag

Praktrijk & theorie

Maximaal 6 deelnemers

Certificaat 5 jaar geldig

Nieuws en updates

Maximale windkracht
Zonnepanelen
Diesel schaarhoogwerker