LEES HIER MEER OVER

Evenementen organisatie

Bel ons

Direct contact

Evenementen organisatie

De Koningsdag spektakels zitten erop en het evenementen seizoen is geopend. Veel van onze hoogwerkers worden ingezet voor de opbouw van podia tijdens concerten en evenementen.

Zo zijn de hoogwerkers druk tijdens de opbouw van Toppers in concertin de Arena. Dit jaar met het thema ” Wild West, Thuis best”. Ervaren evenementen podiummakers, maken een pronk stuk van een podium, voor het meezingspektakel van Jeroen, Gerard en Rene. Dit jaar voor het eerst met Jan Smit als extra topper. Wij hopen ook dit jaar weer een mooie time lapse te kunnen tonen van deze op en afbouw.
Begin juni zijn een aantal hoogwerkers bij de op en afbouw van EO Jongerendag in het Gelredome met optreden van oa Lindz West en Phillipp Hanna.

Ook voor de concert reeks “Groots met een zachte G” van Guus Meeuwis, in het Phillips Stadion in Eindhoven, worden hoogwerkers van Access Equipment ingezet.
Hierna reizen ze door naar het North Sea Jazz Festival in Rotterdam Ahoy. Hier kun je in 3 dagen het verleden heden en de toekomst van Jazz te horen.

Wij wensen de evenementenorganisatie en alle podiumbouwers enorm veel succes met de opbouw van deze evenementen, en vertrouwen erop dat onze hoogwerkers jullie altijd naar het gewenste niveau brengen.

Evenementen organisatie