LEES HIER MEER OVER

Even voorstellen

Bel ons

Direct contact

Even voorstellen

Graag stellen wij jullie voor aan Joni Wiekart.

Joni uit Zevenbergen is 20 jaar en werkt sinds een paar maanden bij Access Equipment als medewerker binnen/buitendienst.

De dagelijkse planning, het aansturen van de chauffeurs, verhuurbonnen maken tot het oplossen van storingen behoren tot zijn dagelijkse taken. Afgelopen maanden zijn er diverse acties genomen, zodat Joni Wiekart zijn werkzaamheden goed kan uitvoeren. Zo heeft hij naast het examen voor rijden met een aanhanger, ook onze IPAF hoogwerker opleiding gevolgd en weet hij hoe hij veilig met een hoogwerker kan werken. Dit is ook noodzakelijk wanneer hij bij topdrukte kleine hoogwerkers naar een locatie zal brengen.
Naast zijn nieuwe baan bij Access Equipment is Joni te vinden op de voetbalvelden bij Seolto in Zevenbergen. Ook een feestje of festival met vrienden laat hij niet voorbij gaan.

Joni is een snelle leerling en pakt met veel enthousiasme zijn uitdaging aan. Wij zijn erg blij met onze nieuwe kracht. Samen zorgen we dat hij komende maanden alle ins en outs van Access Equipment te horen krijgt, zodat hij iedereen naar het juiste hoogte kan brengen.

Joni is telefonisch te bereiken op 085 7600494 en via de mail op verhuur@accessequipment.nl

Even voorstellen