LEES HIER MEER OVER

Erkend IPAF opleidingscentrum

Bel ons

Direct contact

Erkend IPAF opleidingscentrum

Erkend IPAF opleidingscentrum

Kwaliteit van de hoogwerker opleiding is belangrijk voor Access Equipment BV. Maar de sfeer waarin de opleiding wordt afgenomen ook.

Op onze nieuwe locatie in Zevenbergen zijn we uitgebreid met een Erkend IPAF trainingscentrum. Zo kunnen wij de opleiding in eigen huis geven met alle materialen die nodig zijn. Uiteraard blijven wij ook op locatie komen.

Onze locatie heeft een ruime trainingskamer, met voldoende lichtinval. Het beeldscherm is vanaf elke positie in de opleidingsruimte te bekijken. De vaste cursusleider vindt het een prachtige locatie met een ontspannen sfeerbeleving. De IPAF opleiding staat bekend om zijn kleinschaligheid. Er is veel aandacht voor de individuele cursist en om dat te waarborgen worden de opleidingen in kleine groepjes gegeven. Dit maakt het mogelijk dat iedereen de training of opleiding op zijn of haar eigen tempo kan voltooien.

In de pauze is het tijd voor ontspanning. Een potje tafeltennis mag dan dan niet ontbreken. Maar het is ook heerlijk om de pauze in het AE café door te brengen. De lunch is altijd uitgebreid bij AE verhuur. Wij serveren de lekkerste gehaktbal van Nederland 2019 van Keurslager Jongmans uit Klundert. Het buitenterrein van Access Equipment heeft voldoende mogelijkheden om de categorieën van de opleiding af te ronden.
Naast de beste hoogwerker opleiding die je kan volgen (IPAF) nu ook de fijnste plek voor een cursusdag.

Erkend IPAF opleidingscentrum