LEES HIER MEER OVER

Airopack kiest voor AE verhuur

Bel ons

Direct contact

Airopack kiest voor AE verhuur

Airopack gaat samenwerking aan met Access Equipment.

In Waalwijk aan de van Hilststraat 21, het voormalige pand van distributiecentrum MC Gregor, is sinds maart 2016 Airopack B.V. de eigenaar.
In oktober 2016 is Airopack B.V. in Waalwijk met de productie gestart. Ze staan bekend om de aerosol die werkt op luchtdruk, in plaats van op drijfgas. Een bedrijf waar planeetvriendelijkheid voorop staat. Momenteel is de opschaling van de productie capaciteit 80 miljoen naar 200 miljoen eind 2018 in volle gang.

AE verhuur

Voor het plaatsen van nieuwe planeetvriendelijke technieken, onderhoud aan het pand binnen en buiten is de samenwerking met Access Equipment opgezocht. Milieuvriendelijk, veilig en geruisloos werken met een hoogwerker kan met de hoogwerkers van AE verhuur. Elektrische schaarhoogwerkers, maar ook onze hybride groene hoogwerkers passen bij de veilige en planeetvriendelijke manier van werken door Airopack B.V.. Wij zijn trots dat wij als AE verhuur mee mogen werken op hoogniveau. We zien dan ook een goede samenwerking tegemoet.

Over Airopack

Airopack B.V. produceert een veilige, planeetvriendelijke aerosol die puur door lucht wordt aangedreven. Er worden geen drijfgassen of chemicali├źn gebruikt, alleen een ingenieus ontworpen drukregelaar, het product en lucht. Airopack, de Planet Friendly Aerosol, is hiermee planeet vriendelijk. Ze zijn patenteigenaar en wereldwijd de enige producent van deze unieke aerosol. Ze hebben een internationaal klantenbestand met meerdere A-merken in onder andere het personal care segment. Bedrijven zoals Procter en Gamble met als merk de scheergigant Gillette gebruiken deze schonere, veiligere en goedkopere aerosol al.

Meer weten over dit mooie bedrijf? Lees dan hier verder.

Branded by BRANDBITS®

Airopack kiest voor AE verhuur