LEES HIER MEER OVER

Access Equipment Uden

Bel ons

Direct contact

Access Equipment Uden

Nieuwe vestigingĀ  UDEN

Het is echt waar, de hoogwerkers van Access Equipment B.V. zijn vanaf 1 april ook te huur via de vestiging van VVB-Husan / Access Equipment UDEN.

Dit is de 14e vestiging alweer, naast het hoofdkantoor in Raamsdonksveer, huurt u een hoogwerker via de VVB-Husan/ Access Equipment vestigingen in Bergen op Zoom, Roosendaal, Breda, Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Helmond, Venlo, Echt, Sittard en vanaf 1 april 2016 ook in Uden.

Waar u ook werk heeft in Brabant of Limburg met onze 14 vestigingen zijn we altijd dichtbij.
Vanaf 1 april bent u van harte welkom op locatie Access Equipment UDEN aan de Loopkantstraat 14a. Meer informatie over de feestelijke opening volgt binnenkort via de website van VVB- Husan.

VVB Husan is de vrije verfgroothandel in Brabant en Limburg

Samen met de professionele schilders en verfspuiters zetten zij zich in voor het beschermen en verfraaien van ruimtes en objecten. Om professionals hierbij optimaal van dienst te kunnen zijn, beschikken zij over een uitgebreid distributienetwerk in Brabant en Limburg. Met 14 vestigingen in het zuiden van het land is er altijd wel een vestiging van deze verfgroothandel bij u in de buurt. Omdat professionele schilders en verfspuiters opdrachten krijgen voor werken op hoog niveau is Access Equipment de samenwerking aangegaan en partner van VVB-Husan. De chemie is aanwezig, hierdoor is de samenwerking optimaal, u kunt dus in elke vestiging van VVB-Husan een hoogwerker huren van Access Equipment met de kennis en specialisme die u van ons gewend bent.

Branded by BRANDBITSĀ®

Access Equipment Uden