LEES HIER MEER OVER

Access Equipment BV is vanaf 1 oktober 2013 uw officiële IPAF Opleidingscentrum

Bel ons

Direct contact

Access Equipment BV is vanaf 1 oktober 2013 uw officiële IPAF Opleidingscentrum

Voor veilig werken met hoogwerkers, en wilt u zorgen dat uw personeel veilig en efficiëntwerkt op hoogte. Bel ons dan voor vrijblijvende advies.
+31 (0) 162-67 13 19

Veilig werken

Net als u hecht Access Equipment BV veel waarde aan veilig en efficiënt werken op hoogte. We begrijpen dan ook hoe belangrijk het is om uw medewerkers goed te laten opleiden.  Om u daarmee te helpen bestaat AE Ipaf opleidingscentrum. Naast de opleidingen Veilig werken met de hoogwerker, biedt AE Ipaf opleidingscentrum ook trainingen voor bediening van de heftruck of verreiker en andere industriële trainingen. AE Ipaf Opleidingscentrum beschikt over eigen trainingscentra, maar indien gewenst kunnen de trainingen ook bij u op locatie plaatsvinden (Incompany).

Aandacht voor iedere cursist

Kleinschaligheid en kwaliteit staan bij onze opleidingen en trainingen hoog in het vaandel. Er is veel aandacht voor de individuele cursist en om dat te waarborgen worden de opleidingen in kleine groepjes gegeven. Dit maakt het mogelijk dat iedereen de training of opleiding op zijn of haar eigen tempo kan voltooien. Voor het behalen van 2 items ( Telescoop & Schaarhoogwerkers ) adviseren wij onze klanten met max 8 personen per dag deel te nemen aan de cursus.

Erkend trainingscentrum

Kwaliteit is belangrijk voor Access Equipment BV. Het is fijn om te merken dat de kwaliteit van onze opleidingen erkend wordt door partijen die er toe doen. Bijvoorbeeld door het Scholingsfonds voor de Evenementen branche, diversen zeer gewaarde klanten en- tal van andere opleidingsfondsen. Niet alleen een grote eer voor ons maar voor u heeft het heel veel voordelen. Het is namelijk mogelijk om vanuit die fondsen subsidies aan te vragen voor onze opleidingen.

Zorg dat uw personeel goed is opgeleid, en vraag naar onze mogelijkheden.

Access Equipment BV is vanaf 1 oktober 2013 uw officiële IPAF Opleidingscentrum