LEES HIER MEER OVER

Aanhangerhoogwerker in de buurt

Bel ons

Direct contact

Aanhangerhoogwerker in de buurt

Access Equipment zet op diverse vestigingen  van VVB Husan aanhangerhoogwerkers neer.

Met een regelmaat krijgen wij aanvragen voor de inzet van een aanhangerhoogwerker. Transportkosten spelen dan soms wel eens een rol. Access equipment heeft hier iets op gevonden, zo zijn wij met onze hoogwerkers altijd in de buurt.

De VVB Husan locaties in Roosendaal, Echt, Eindhoven, Raamsdonksveer en Sittard beschikken nu over een aanhangerhoogwerker. Op deze manier zijn wij altijd dichtbij met een aanhangerhoogwerker. Aanpikken en wegwezen behoort nu tot de mogelijkheden. Je haalt de aanhangerhoogwerker zelf op bij de dichtstbijzijnde vestiging, zo voorkom je eventuele transportkosten.

De aanhanger hoogwerker is een veelgevraagd type hoogwerker. Dit heeft te maken met de uitstekende balans tussen prijs en inzetbaarheid. Aanhangerhoogwerkers hebben het voordeel dat ze achter een auto vervoerd kunnen worden. Ook zijn het in vergelijking met andere type hoogwerkers, lichte machines. Wel is het belangrijk dat ze afgestempeld worden. Onze vloot van aanhangerhoogwerkers varieert van een eenvoudig en vaak voordelig in huur hoogwerker, welke ruim 10 meter hoog kan, tot en met een werkhoogte van bijna 30 meter. Huren kan uiteraard ook direct bij ons.

Branded by BRANDBITS®

Aanhangerhoogwerker in de buurt